Veelgestelde vragen | Veilig op stage
FAQs - Bestelling en levering

U kunt het lespakket bestellen via deze website www.veiligopstage.nl door bovenin het menu op ‘Bestellen’ te klikken. U vult allereerst uw gegevens in en bepaalt daarna het aantal lespakketten dat of de onderdelen die u wilt bestellen.
Hebt u vragen bij het bestellen? Neem dan contact met ons op via 053- 432 97 94 of info@tutorial.nl. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw bestelling.

 

Na het plaatsen van uw bestelling duurt het uiterlijk drie werkdagen voordat uw bestelling verzonden wordt. U zult uw bestelling dus binnen een week ontvangen.

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een factuur. Deze kunt u per bankoverschrijving aan ons voldoen.

U ontvangt standaard een certificaat (op papier) voor uw leerlingen na het behalen van het examen. Dit is in begrepen bij de prijs van het lespakket. Indien u naast het certificaat ook een pasje voor uw leerlingen wenst, kunt u dit aangeven bij ons. Hiervoor betaalt u een bedrag van €5 per pasje. Neem contact op via info@tutorial.nl om de pasjes aan te vragen voor uw leerlingen. Doe dit tijdig zodat de certificaten en pasjes, indien mogelijk, tegelijkertijd naar uw school verstuurd kunnen worden.